Наш професор изригна с остър коментар за изборите.Най-важното в тези избори

...
Наш професор изригна с остър коментар за изборите.Най-важното в тези избори
Коментари Харесай

Проф. Дайнов: Варна се връща в България, тя беше пропаднала, станала беше съветски град

Наш професор изригна с изострен коментар за изборите.

Най-важното в тези избори е, че Възраждане няма да взимат цялата власт, няма да вкарват копейката като разплащателно средство. Това сподели в предаването „ Денят “ с водещ Веселин Дремджиев професор Евгений Дайнов.

" Варна се връща в България, тя беше пропаднала, станала беше руски град, безпорядък по улиците, липса на вложения, корупция ", уточни той.

Според Дайнов ЦИК се разкри като мафиотска конструкция с откровения бойкот на машинния избор. По физиономиите на ДАНС не написа че знаят какво вършат, по физиономиите на дамите от СИК проличава, че знаят какво вършат.

Румен Радев няма да подпише оставката на шефа на ДАНС, той ще се запъне, безапелационен е преподавателят в Нов български университет, написа обстоятелства.бг.

Според него, нещата в страната не престават да се трансформират постепенно и мъчително. " Но ние виждаме какъв брой се е трансформирала страната в последните 3-4 години. Преди три години Борисов беше всемогъщ стопанин в България като Путин в Русия, в този момент той не е на власт и това е сериозна смяна ".

Дайнов счита, че в София е явно тежкото недооценяване от страна на издигналите кандидатурата на Терзиев какъв брой съществено е отношението на десните към предишното и фамилията му. Това за малко не потопи неговата кандидатура за кмет. " Вярвам, че той може да бъде добър кмет ", посочи професорът.

" Добре е,че тези ибори направиха Ваня Григорова такава звезда, това ще внесе огромен ужас в червено-розовата соц партия. Тя събра в себе си желанието на обикновено ляво, само че го извъртя в интерес на Путин и проруските настроения ", добави Дайнов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР